Noutăți

Conferința de presă consacrată finalizării proiectului transfrontalier “Integrated Networks for Hazard Risk Management - HAZARM”

15.07.2022

Institutul de Geologie și Seismologie vă invită să luați și să urmăriți evenimentul transmis online.

Care va avea loc pe data de 18.07.2022 la orele 11.00 în agenția de presă INFOTAG 

INFORMATII PROIECT

Seminarul științific de profil a Institutului de Geologie și Seismologie

27.06.2022

În data de 21 iulie, joi, la orele 14.00, în sala de ședință a Institutului de Geologie și Seismologie (str. Gh. Asachi, 60/3) va avea loc ședință deschisă a Seminarului științific de profil al IGS, la care va fi audiată teza de doctor cu titlu: "Efectul macroseismic al cutremurelor carpatiene pe teritoriul Republicii Moldova ca bază pentru recuperarea parametrilor cutremurelor istorice." Specialitatea: 134.10 – geofizică și seismologie.

Autor - Vladlen CARDANEȚ 

Conducătorul științific – Rașid BURTIEV, dr. hab., conf. cerc.

Seminarul științific de profil a Institutului de Geologie și Seismologie

11.11.2021

În data de 18 noiembrie 2021 la orele 14.00 va avea loc ședința seminarului științific de profil, la care va fi audiată teza de doctorat cu titlul ”Studiul stratigrafic și paleontologic al depozitelor volhyniene din partea de nord-est a interfluviului Nistru-Prut”, doctorand Cristina Spian (Mogorici).

Ședința va fi în regim mixt, cu respectarea măsurilor de protecție contra răspândirii pandemiei. 

10 noiembrie comunitatea ştiinţifică din lume marchează Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare

09.11.2021

Cu prilejul Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare (World Science Day for Peace and Development) marcată în data de 10 noiembrie, Institutul de Geologie și Seismologie aduce o retrospectivă a activității rezumate în spot  video.

Cooperarea în cadrul programelor finanțate de Uniunea Europeană a Institutului este reflectată în lucrările zilei de informare, care pot fi urmărite accesând acest link.

Abonează-te la Noutăți
Partenerii noștri